bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
Новострой в планината

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Новострой в планината

България (Bulgaria) е търсена както за отдих така и постоянно пребиваване. Намира се на Балканите, привличайки много туристи годишно. Купувачите на недвижими имоти все повече обръщат внимание на модерните съоръжения. Строителите използват най-новите материали и технологии за създаване на проекти с европейско качество. Те се отличават с подобрено оформление на апартаментите, подобрено оборудване, автономна доставка на вода, газ и топлина.

Новопостроените сгради в България в планините са удобни за отсядане през цялата година. Те са:

• къщи;

• апартаменти;

• вили;

• таунхауси;

• мезонети;

• нежилищни и търговски обекти.

Как да изберем имот ново строителство в планините

Сред представените оферти можете да избирате както бюджетни жилища (например студио), така и престижни. Имоти ново строителство близо до планините могат да бъдат закупени евтино. Големите курорти и гъсто населените градове не винаги отговарят на нуждите на купувачите. Ценителите на тишината и спокойствието предпочитат провинциалните села. В тях цените за квадратен метр са по-евтини. Жилищните комплекси (България) имат собствена инфраструктура, която осигурява на обитателите всичко, от което се нуждаят. Частните сгради ще бъдат идеално място за живеене за семейства.

Компанията Premier Realty Master предлага нови сгради в планините при най-благоприятни условия. Квалифицираните специалисти намират индивидуален подход към клиентите, като се съсредоточават върху бюджета и изискванията. Обширна база данни с предложения, консултации с професионалисти, подкрепа по всички въпроси, съдействие по всички въпроси - залог за успешна сделка.

  Facebook
  Vkontakte
  Twitter
  Google plus
  YouTube