bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
Нови сгради край морето

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Нови сгради край морето

Новите жилищни комплекси, които са доста в България (Bulgaria), предлагат отлични жилищни условия. Те се отличават с високото качество на строителството и съвремени удобства, които не са представени в старите сгради. Новите сгради в България в близост до морето са доста търсени.

Покупка на имот на морския бряг

Жилище в ново построена сграда е комбинация от комфортно настаняване с луксозен изглед, близост до плажовете и чист въздух. Освен това те имат и много други  предимства, а именно:

• голям брой удобства;

• нови комуникации;

• отлични планировки;

• изгодна система за плащане;

• автономни комунални услуги и др.

Много мечтаят за жилище край морето. Това е отлично местоположение, тъй като районът се характеризира с красота, чиста екология и т.н. Новите сгради на брега отдавна са примамлив вариант в българската държава.

Продажба на имоти на морския бряг

Най-често се разглеждат новите сгради в България от  строител. Такъв вариант е най-изгоден. Много строителни компании предлагат да купуват жилища евтино на етап строеж.

Новите сгради от строител е компетентна инвестиция на личните спестявания. Такива жилища са търсени на пазара на наемите, поради което могат да бъдат отдавани под наем изгодно. С течение на времето може да се продаде на по-висока цена.

Новите жилищни комплекси се отличават с оригинален дизайн и са създадени с помощта на най-новите технологии и строителни материали. По-подробно проучване на съществуващите оферти е възможно в компанията Premier Realty Master.

  Facebook
  Vkontakte
  Twitter
  Google plus
  YouTube