bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Нови сгради край морето

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Нови сгради край морето

Новите жилищни комплекси, които са доста в България (Bulgaria), предлагат отлични жилищни условия. Те се отличават с високото качество на строителството и съвремени удобства, които не са представени в старите сгради. Новите сгради в България в близост до морето са доста търсени.

Покупка на имот на морския бряг

Жилище в ново построена сграда е комбинация от комфортно настаняване с луксозен изглед, близост до плажовете и чист въздух. Освен това те имат и много други  предимства, а именно:

• голям брой удобства;

• нови комуникации;

• отлични планировки;

• изгодна система за плащане;

• автономни комунални услуги и др.

Много мечтаят за жилище край морето. Това е отлично местоположение, тъй като районът се характеризира с красота, чиста екология и т.н. Новите сгради на брега отдавна са примамлив вариант в българската държава.

Продажба на имоти на морския бряг

Най-често се разглеждат новите сгради в България от  строител. Такъв вариант е най-изгоден. Много строителни компании предлагат да купуват жилища евтино на етап строеж.

Новите сгради от строител е компетентна инвестиция на личните спестявания. Такива жилища са търсени на пазара на наемите, поради което могат да бъдат отдавани под наем изгодно. С течение на времето може да се продаде на по-висока цена.

Новите жилищни комплекси се отличават с оригинален дизайн и са създадени с помощта на най-новите технологии и строителни материали. По-подробно проучване на съществуващите оферти е възможно в компанията Premier Realty Master.

  Facebook
  Vkontakte
  Twitter
  Google plus
  YouTube