bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Европейски жилища в сърцето на Слънчев бряг - ЖК «Bahami»

Европейски жилища в сърцето на Слънчев бряг - ЖК «Bahami»

Курортът Слънчев бряг не само има почивка. Но и за постоянно живеене. Жилищният комплекс "Бахами", разположен само на 350 метра от морето, ще даде на обитателите си усещане за домашен комфорт. Тя е проектирана според европейския модел и в допълнение към жилищните помещения има удобен двор с плувен басейн, детска площадка и градина. Има четири етажа в сградата, всеки апартамент се отваря към балкон или тераса с живописен изглед. Центърът, където са концентрирани развлекателни и търговски центрове, може да се стигне пеша за няколко минути.

Прилежащата територия е под 24-часова охрана, а апартаментите са оборудвани с всичко необходимо според най-новите технологии. Има всички необходими условия за млади хора, семейства с деца и за възрастни хора - в непосредствена близост до централната част на курорта, в комплекса можете да се насладите на спокойствие.

Специалисти на Premier Realty Master за своите клиенти предлагат апартаменти в LCD "Baham" за всяка заявка и на най-достъпна цена. Това ще бъде успешна инвестиция и гаранция за комфортен престой на брега на морето в продължение на много години.

Публикувано: 20.04.2018

Региони

Разположение