bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
«Golden Eye Residenсe» - качественно европейско жилище

«Golden Eye Residenсe» - качественно европейско жилище

Апартаментен комплекс «The Golden Eye Residenсe", който се намира в подножието на Стара планина в град Свети Влас, ще зарадва ценителите на Европейския комфорт, далеч от шума и пренаселените места. Само на 10 минути пеша е широка паркова зона, която създава чист въздух наоколо.

Можете да живеете в комплекса през цялата година, докато местната инфраструктура осигурява всичко, от което се нуждаете. Центърът на града е на 150 метра, където има не само административни сгради, но и търговски обекти, както и транспортен възел. Архитектурата е направена в английски стил, и се състои от четири етажа и три входа.

На покрива е оборудван солариум, тук можете да седнете в уютно малко кафене. От прозорците на апартаментите се открива невероятна гледка към залива и планината или стария град Несебър. Територията на комплекса има удобен паркинг, ресторант, басейн, барбекю. Денонощната охрана гарантира пълна сигурност, а на тихо и спокойно място ще осигури спокойна игра. През лятото апартаментите ще бъдат търсени под наем, затова инвестирането в този имот е рентабилно.

Компанията Premier Realty Master предлага на своите клиенти настаняване в комплекс "Golden Eye Residence" на атрактивна цена. Това е уникална възможност да станете собственик на апартамент в истински европейски курорт в близост до най-чистите плажове на Черно море.

Публикувано: 03.05.2018

Региони

Разположение