bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Жилищен комплекс «Artur» в Свети Влас – истински средиземноморски дворец

Жилищен комплекс «Artur» в Свети Влас – истински средиземноморски дворец

Оригиналноста на жилищния комплекс " Artur " в Свети Влас веднага хваща окото. Архитектурното решение наистина е изискан лукс – сграда прилича на средиземноморски дворец. Комбинация от класика, естествени материали и съвременни го прави уникален по черноморското крайбрежие. От прозорците се открива великолепна гледка към целия залив, а околността предлага голямо разнообразие от зелени площи. До плажа може да се стигне само за няколко минути – той се намира на 100 м. Върху площ от 10 000 кв. м се намира 5-етажен комплекс с 5-т секции.

Той представлява две сгради, заобиколени от цялата необходима инфраструктура и места за отдих. Територията е устроена в съответствие с европейските стандарти – ландшафтен дизайн, екзотични растения, статуи в древен стил, фонтани, шатри, детска площадка. За продажба са представени студиа, апартаменти с една или две спални, както и просторни мезонети. Наемателите тук могат да се чувстват в тишина и спокойна атмосфера, благодарение на стратегическото си местоположение.

В същото време, съвсем наблизо има всичко, което може да се наложи и магазини, бар, кафене, салон за красота може да се намери на територията на комплекса. С компанията Premier Realty Master Можете лесно и изгодно можете  да станете собственик на жилище в луксозен жилищен комплекс "Артур" в близко бъдеще.

Публикувано: 07.12.2017

Региони

Разположение