bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Между Истанбул и София ще има високоскоростна железопътна линия

Между Истанбул и София ще има високоскоростна железопътна линия

България продължава пътя към европейските стандарти. Това се отразява не само в икономиката, социалната сфера, но и в туристическата индустрия. Днес специално внимание се отделя на транспортната система. В допълнение към вътрешните маршрути се провеждат мащабни работи за организиране на международни комуникации. В близко бъдеще ще има нова железопътна линия, която ще свързва столицата на България - София и турския град Истанбул.

Такова решение трябва да бъде успешно, тъй като такива големи мегаполиси са свързани не само с търговия, но и с многобройни бизнес споразумения. Според проекта това ще бъде двойна високоскоростна линия, която ще премине през Пловдив, София, Одрин и Истанбул. Отпуснатите европейски средства ще бъдат използвани за модернизиране на съществуващия железопътен сегмент между София и Свиленград, както и за изграждане на нов път, който ще отговаря на високотехнологичните европейски стандарти.

Крайният срок за завършване на строителните работи все още не е обявен, в момента започват детайлни преговори между министерствата на транспорта на България и Турция.

Публикувано: 14.05.2018

Региони

Разположение