bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
«Dawn Park Deluxe» – жилище от класа «елит» в тихо кътче на българското черноморие

«Dawn Park Deluxe» – жилище от класа «елит» в тихо кътче на българското черноморие

Жилищният комплекс Dawn Park Deluxe се намира в западната част на Слънчев бряг и привлича вниманието със своя елегантен дизайн и уникално архитектурно решение. Състои се от две сгради , всяка от които има 5 етажа. Само за 10 минути можете да се разходите до добре поддържания плаж или до центъра на курорта. Оставайки тук, наемателите получават не само най-удобните апартаменти с най-добро оформление и красива гледка от прозорците, но и необходимите услуги.

В комплекса можете да се насладите на релаксиращ престой в басейните с джакузи - за деца и възрастни, да се разхождате из зелената градина с фонтан, да посетите ресторанта, да получите полезни процедури в СПА центъра. За автомобилите има паркинг.

Сигурността на жителите се осигурява от модерна система, която работи 24 часа. Благодарение на добрата локация на сградата, апартаментите в нея винаги са търсени от туристите, което дава възможност да се отдават през лятото. Това са студия или апартаменти от две и три стаи, проектирани в съответствие с новите технологии с всички условия и удобно пространство.

Специалисти на компанията Premier Realty Master ще ви предложат настаняване в комплекса "Dawn Park Deluxe" на най-добрата цена. Това е перспектива да се обградите с европейския лукс на чистия бряг на Черно море, където ще бъде благоприятно да живеете по всяко време на годината

Публикувано: 15.03.2018

Региони

Разположение