bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Residence Port Tsarevo" - престиж и модерност на българското черноморие

"Residence Port Tsarevo" - престиж и модерност на българското черноморие

"Residence Port Tsarevo" – луксозен дом от елитен клас в курорта Царево. Разработчиците са създали уникален проект. Той привлича вниманието със своя външен дизайн, изпълнен в съвременен стил, с уникална архитектура. Местоположение ще зарадва тези, които искат да останат на брега на морето, наблизо има плаж и яхтено пристанище. С панорамните прозорци и широките тераси винаги ще се наслаждавате на красивата природа и чистия морски въздух. Почиващите могат да се възползват от плувен басейн, джакузи, ресторант, паркинг. Тук всеки ще се почувства в модерна европейска резиденция, благодарение на предлаганите комфортни условия.

Всички апартаменти са оборудвани с най-нови технологии, които поддържат топло през зимата, а през лятото прохлада. Имотите са с площ от 130 до 260 кв. м, което гарантира простор. Стилен дизайн за любителите на модерния и лаконичнен дизайн. На първия етаж има малки английски дворчета, които са се превърнали в хармонично допълнение на апартаментите. Четириетажната сграда в бял цвят и със затворена територия – това е идеалният избор за тези, които търсят луксозен недвижим имот.

Premier Realty Master – компания, специалистите на която ще Ви помогнат бързо и изгодно станете собственик на луксозен недвижим имот в "Residence Port Tsarevo". Ние предлагаме най-добри условия на сделките, а компетентните специалисти ще вземат правилното решение.

Публикувано: 15.11.2018

Региони

Разположение