bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Бесплатен семинар "Недвижими имоти в България"

Бесплатен семинар "Недвижими имоти в България"

28 май в 11.00 за всички желаещи да закупят недвижим имот  в България агенция за  недвижими имоти  «Премьер» организира  бесплатен семинар.

Това събитие се провежда повече от веднъж в Одеса, закупуването на български недвижими имоти не губи своята актеалност, броят на купувачите постоянно се увеличава.

Семинарът "Недвижими имоти в България" ще ви помогне да опознаете всички сложности на пазара на недвижими имоти в България.

 Лекторите ще ви запознаят с основните тенденции на пазара. Ще научите за основните предимства на инвестирането в български недвижими имоти. Участниците в семинара ще получат пълна представа за условията и реда за придобиване на недвижими имоти в България, както и последващото му съдържание. Лекторите  ще ви кажат как да получите разрешение за пребиваване и визи. Ще разгледаме най-полезните текущи оферти на пазара. И най-важното е, че участниците в безплатния семинар  " недвижими имоти в България" ще получат атрактивни отстъпки при закупуване на недвижими имоти.

Нашата компания редовно организира интересни обиколки на изключителни цени,  съчетани с една обиколка и избор на настаняване на българското черноморие.

 Всичко това и много повече можете да научите на 28 май на адрес  Б.Арнаутская, 121.

 

Каним всички желаещи на бесплатния семинар. Единственото условие за участия – предварителна заявка.

 Да се запишете можете по телефона: 701-30-90 или 094-953-60-90Viber или Skype – premier.realestate или чрез онлайн регистрация

Публикувано: 27.07.2017

Региони

Разположение