bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Курортен комплекс "Casa Del Sol" - Слънчев бряг

Курортен комплекс "Casa Del Sol" - Слънчев бряг

На Слънчев бряг има много красиви хотели и жилищни комплекси, и "Casa Del Sol" е един от тях. В превод името означава "къща на слънцето", което напълно отговаря на атмосфера на обекта. Това са стилни и модерни апартаменти, създадени в съответствие със стандартите на луксозните средиземноморски курорти. До популярния плаж Какао Бийч може да се стигне пеша само за 10 минути, съвсем наблизо са разположени най-различни ресторанти, магазини и места за отдих.

Благодарение на предоставените тук комфортни условия, можете да се намирате в комплекса не само през лятото, но и през цялата година. Комплексът се състои от пет сгради на 6 етажа, в които могат да се закупят апартаменти-студия – едностайни и двустайни апартаменти. Комплекса разполага с открит плувен басейн с детска секция, около която плътно са разположени шезлонги, масички за кафе с тенти и красиви зелени площи. Колата може да се остави на собствен паркинг. Това е елегантен архитектурен проект, обогатен с уютна територия и тихо разположение, които ще оценят любителите на морския въздух и мекия климат.

С компанията Premier Realty Master лесно ще  намерите и закупите апартамент в жилищния комплекс "Casa Del Sol" на оптимална цена и в кратки срокове, което ще позволи да се сбъдне мечтата Ви за европейско жилище на брега на морето.

Публикувано: 16.08.2018

Региони

Разположение