bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Туристи, посетили България, стават все повече

Туристи, посетили България, стават все повече

Министерството на туризъма на България, обобщавайки резултатите от летния сезон 2018 г., обяви, че потокът от туристи надвишава показателите от  миналата година. Според прогнозите, през цялата година този показател ще достигне 5%. През първото тримесечие броят на чуждестранните туристи е по-висок с 11% в сравнение с миналата година.

Сред тях – французи, чехи, германци, израелци, поляци, американци. Жители на постсъветското пространство неизменно са чести посетители на България не само през лятото, но и през останалите сезони. Те също проявяват активен интерес към покупка на недвижими имоти, защото е добра инвестиция. Властите предлагат програми, които позволяват максимално успешно сключване на сделка.

Също така се развива и вътрешният туризъм. С оглед на факта, че инфраструктурата на страната се подобрява, и има отлични транспортни връзки, възможно е лесно да отидете от един регион в друг. През 2017 г. България са посетили близо 5,5 милиона туристи, сега се очаква значително увеличение на потока. Допринасят за това приемливите цени за настаняване, стоки и услуги.

Публикувано: 17.09.2018

Региони

Разположение