bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Къщи край морето в тихо кътче на българското крайбрежие – комплекс «Villa Montemar»

Къщи край морето в тихо кътче на българското крайбрежие – комплекс «Villa Montemar»

Недалеч от плажа на Слънчев бряг, в непосредствена близост до популярния Акшен Аквапарк се е разположил уютен семеен жилищен комплекс "Villa Montemar". Това са двуетажни вили, обединена от обща територия с алеи и зони за отдих. Панорамна гледка към морето и чистия въздух е важно предимство, което семействата и децата определено ще оценят. Всички апартаменти разполагат с необходимия климатик и сателитна телевизия, както и добре поддържан вътрешен двор, където можете да се забавлявате спокойно през цялата година.

Любителите на активното забавление са в непосредствена близост до услугите на спорта, риболова и гмуркането. Външният басейн ще се хареса на възрастни и деца, а собствениците на автомобили могат да се възползват от удобния охраняем паркинг. Въпреки разположението в тих ъгъл далеч от шума и голяма тълпа от хора, жителите на комплекса ще получат всичко необходимо - магазини, ресторанти и кафенета, транспорт.

До централната част на курорта може да се стигне  лесно и бързо. "Villa Montemar" - изборът на тези, които търсят комфортно и качествено настаняване извън града. Специалистите на Premier Realty Master представят най-добрите апартаменти в комплекса на най-изгодните цени. Обръщайки се към нас, в близко бъдеще ще бъде въплътена мечтата да закупите недвижим имот в едно от най-добрите места на българското крайбрежие.

Публикувано: 19.04.2018

Региони

Разположение