bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Олицетворение на лукса – ексклузивният комплекс от къщи «Olympia» " на българското черноморие

Олицетворение на лукса – ексклузивният комплекс от къщи «Olympia» " на българското черноморие

Луксозно жилище в един от най-популярните курортни зони в България –комплекс "Олимпия" в гр. Созопол. Неговата архитектура ще впечатли дори най-взискателните купувачи, а голяма територия ще създаде необходимото място и за почивка, и за комфортен престой през цялата година. Това е затворен комплекс, състоящ се от луксозни вили, от чийто прозорци се открива невероятна гледка към морето или гората.

Всяка къща се състои от три етажа и разполага с обща площ от 157 кв. м. Разкошния интериор, великолепния ландшаф, прекрасното разположение на къщите, отдалечени от шума на големия град, комбинацията от морски ъздух и гора създават индивидуална атмосфера в комплекса. Всеки човек, който посети това приказно място ще се върне тук отново и отново, запленен от красотата и величеството на изгледа от къщите. Къщите са обзаведени в класически стил и разполагат с открити тераси, няколко спални, веранди, сауна с джакузи. Районът, в който се намира комплекса е много привлекателен и бързо развиващ. В близост има нови комплекси, хотели и заведения. Допълнително удобство за собствениците и гостите е й факта, че плажа се намира само на няколко минути от комплекса, а самата плажна ивица се слави със своята красота и широчина в този район.

Комплексът граничи с гора, което се явява като допълнително удобство, което създава усещането за спокойствие и релаксация.

С компанията Premier Realty Master ще  станете собственик на луксозно жилище край морето.

Публикувано: 23.08.2018

Региони

Разположение