bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Комфортно жилище в уютния кът на Слънчев бряг – К-С «Sunny Day»

Комфортно жилище в уютния кът на Слънчев бряг – К-С «Sunny Day»

Комплексът от апартаменти "Sunny Day" се намира в близост до залива в Слънчев бряг. Съвсем наблизо можете да се насладите на красотата на градския музей в Несебър и неговите забележителности. Тази мащабна структура, състояща се от осем жилищни сгради, обединени от обща озеленена площ с обща площ от 10 000 кв. м.

Комплексът разполага с 300 апартамента, всеки от които предлага прекрасна гледка към околността. На жителите са осигурени по-добри условия за престой при различни условия на комфорт: плувен басейн, детска площадка, няколко магазина, ресторант, бар и частен паркинг. Многобройни зелени насаждения оформят уютна градина, в която можете да прекарате времето си и да се отпуснете.

На купувачите се  предлагат за продажба студия, както и двустайни и тристайни апартаменти с подобрено оформление и с модерно покритие. Специалистите на Premier Realty Master са готови да подкрепят клиентите при избора на жилище в комплекс "Sunny Day" на най-достъпната цена. Ще Ви предоставим възможност да прегледате различни опции, да ви съпровождаме по правни въпроси и да Ви помогнем да изберете най-доброто предложение.

Публикувано: 25.01.2018

Региони

Разположение