bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Вили на българското крайбрежие – жилищен комплекс «Sunny Villas»

Вили на българското крайбрежие – жилищен комплекс «Sunny Villas»

В покрайнините на Слънчев бряг, в уютния село Кошарица, се намира комплекс "Sunny Villas". Това е идеално място за тези, които търсят спокойно място за престой, заобиколен от зелени площи в близост до морето. Удобните вили са удобно разположени в просторна зона. Инфраструктурата на комплекса Ви позволява да ползвате различни услуги - плувен басейн, детска площадка, места за отдих и собствен паркинг.

Архитектурата ще задоволи ценителите на античния стил в съчетание със съвременните български мотиви. Всяка сграда е оборудвана с най-новите технологии, а климатиците в помещенията ще ви позволят да останете тук през цялата година и да не се притеснявате за поддържането на правилната температура. Средиземноморският климат и чистият планински въздух ще бъдат допълнително предимство, а морската панорама ще създаде усещане за истински европейски курортен лукс. Тези, които желаят, могат лесно да стигнат до най-близките развлекателни центрове, благодарение на редовния транспорт.

Компанията Premier Realty Master представя апартаменти в комплекс "Sunny Villas" при най-изгодни условия и с квалифицирана подкрепа. С нас сделката ще се извърши в кратък срок и с елиминиране на възможните рискове.

Публикувано: 26.04.2018

Региони

Разположение