bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
«Sunny View Central» – европейски имот на Слънчев бряг

«Sunny View Central» – европейски имот на Слънчев бряг

Жилищен комплекс от затворен тип "Sunny View Central" в известния Слънчев бряг – това е съвременно и комфортно жилище в България съвсем близо до морето. Популярните плажове "Какао" и "Бедрум" се намират само на 500 метра, а наоколо се простира живописна местност с поддържани зелени площи и уникален чист въздух.

Цялата инфраструктура и центърът на града е на пешеходно разстояние. Шестетажна сграда предоставя на избор 321 апартамента с различна площ и планировка. На територията са разположени кафене, ресторант, магазини, басейни за деца и възрастни, фитнес център, СПА център, фризьорски салон, детска площадка и паркинг за гости. На всички, които ще изберат да се настанят тук е осигурен пълен комфорт и през зимата, и през лятото. Ярък дизайн, модерен дизайн, удобна локация и европейско ниво на обслужване – видими предимствата на комплекса в един от най-добрите места на брега на морето.

Благодарение на компанията Premier Realty Master, закупуването на апартамент в уютния комплекс "Sunny View Central"  ще бъде въплътена мечта. Нашите служители предлагат да се възползвате от най-добрите оферти и професионалната им подкрепа, което гарантира една наистина добра сделка.

Публикувано: 30.07.2018

Региони

Разположение