bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Туристическият поток в България: по какво се различава летния сезон 2019 г.?

Туристическият поток в България: по какво се различава летния сезон 2019 г.?

Чужденците, идващи на почивка в България, все по-често обръщат внимание на ски-курортите. Балканската планинска верига привлича туристи с уникална природа и характерни само тези места колорит, като тукашните градове могат да се похвалят с наистина автентична архитектура и поддържане на древни традиции.

Според наблюдения през последната година са станали повече  туристите от Русия, Франция, Германия и дори граждани на Индия. Популяризирането на планинските селища е отразено в запълването на местните хотели, както и в търсенето на жилища под наем. В края на лятото, когато повечето хора са склонни да избягват горещините, на по-голямо търсене се радват Родопите, по-специално, град Пампорово и такива селища като с. Широка Лъка.

Сега престоя в България стана по-изгоден за гражданите на Русия. Цените на апартаментите падат до 40%,  приближавайки се до максималното ниво през септември, като по този начин все повече туристи имат възможност  за по-евтина почевка. Относно покупката на недвижим имот, в края на летния сезон може да се превърне в подходящ момент, за да изберете обект, защото с идването на есента, пазарът на недвижими имоти се съживява и цените започват да растат.

Публикувано: 26.08.2019

Региони

Разположение