bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Комплекс Victoria Lakes - средиземноморски остров на брега на България

Комплекс Victoria Lakes - средиземноморски остров на брега на България

Затвореният жилищен комплекс Victoria Lakes в град Бургас се състои от 33 вили и къщи. Това е прекрасно и комфортно настаняване с изглед към морския бряг, което може да се превърне в място за незабравима почивка или постоянно пребиваване. Луксозните сгради, направени в средиземноморски стил, заобиколени от екзотични зелени площи, ще дадат на всеки усещане за комфорт и отпускане.

Създателите на комплекса са избрали удобно място и проектът е проектиран по такъв начин, че вилите и околността са максимално удобни. Тук можете да се насладите на релаксираща атмосфера край басейна или да прекарате времето си в една от беседките сред градинските цветя и дървета. Къщите варират в област и планиране, така че всеки да може да даде предпочитание на обект, който отговаря на всички му изисквания и бюджет.

Premier Realty Master, като надежден помощник при закупуване на имот в чужбина, предлага настаняване в комплекс Victoria Lakes на най-добрата цена. Това е уникална възможност бързо и надеждно да сключите сделка.

Публикувано: 27.07.2017

Региони

Разположение