bg
ru
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Magnolia Residence 2": недвижими имоти в България с чар на Средиземно море

"Magnolia Residence 2": недвижими имоти в България с чар на Средиземно море

В южната част на Слънчев бряг се намира малък и уютен жилищен комплекс "Magnolia Residence 2". Сградата се състои от пет етажа и е допълнена с елегантни елементи на балкони и тераси.

Класическият дизайн и жълто-кафявите цветове в създават атмосферата на традиционните европейски жилища на брега на морето, заобиколени от зеленина и тихи улички. Сградата е проектирана така, че да радва обитателите не само през летния сезон, но и през зимата. Климатичната система осигурява поддържане на оптимална температура по всяко време на годината.

Най-близкият плаж е на няколко минути пеша, защото е само на 500 метра. В близост до комплекса  има магазини, необходими търговски обекти, спирка на градския транспорт и добре поддържани тихи улици.

На купувачите се предлагат  студия и двустайни апартаменти с площ от 35-55 кв.м. Всички апартаменти разполагат със собствени тераси, откъдето можете да се насладите на панорама към града и морето. Дворът на комплекса е затворен от външни лица, има басейн и места за отдих със зелени площи, паркинг за автомобили.

Ние, компания Premier Realty Master, предлагаме да се възползвате от най-добрата оферта за закупуване на имот в Комплекс "Magnolia Residence 2". Това е уникална възможност да се заобиколите с европейско ниво на комфорт на напълно приемлива цена.

Публикувано: 28.11.2019

Региони

Разположение