bg

Парел за инвестиция във Варна.

България / Област Варна / Варна
18213
ID на сайта:
6 000 000
USD
EUR
BGN
RUB
2258 м2
Площ

Предлагаме Ви рентабилен инвестиционен проект в морската столица на България - Варна!
Варна е най-големият град на черноморското крайбрежие на България и третият след София и Пловдив в страната по отношение на населението. Град Варна се намира на 470 км източно от София. Това е столицата на провинцията, известна като Морска столица , туристически и търговски център, както и студентски център, пристанище и седалище на българския флот.
Сайтът се намира в жилищен район на Victory, който се намира на около 2 километра от центъра на града. Тази зона се намира в близост до северната индустриална зона, където има голям брой офиси и бизнес центрове и се решават важни икономически проблеми на региона, включително проблемите на инженеринга, корабостроенето и химическите предприятия.
В непосредствена близост до обекта има училище за професионално обучение и футболен стадион във Варна, двата най-големи модерни търговски центъра Варна Мул и Гранд Мул, както и жилищни райони с превъзходен комфорт, където има всички възможности за нова сграда.
Районът е добре свързан с булевард Владислав Варненчик - една от главните пътни артерии на града, която води до международно летище Варна, което е второто по големина и трето натоварено в страната.
Този парцел в Генералния план за градско планиране на град Варна се квалифицира като смесен парцел, който позволява изграждането на офис и търговски площи по усмотрение на инвеститора.
Според общия устройствен план на града площта на тази земя е 22.580 м2 със следните параметри:
Заетост = 60%
Коефициент на застрояване = 5 (m2T)
В този проект за строеж е възможно да се използват максимално до 12.900 m2.
Сайтът е добре разположен и има добра комуникация с основните магистрали на града, одобрен в Генералния план за градско планиране на Варна. Това осигурява отлична възможност за изграждане на жилищни сгради, офиси и търговски центрове, както и промишлени предприятия и техните офиси, което представлява отлична възможност за развитие на бизнеса в този регион.
Инвестирането в България е чудесна възможност, защото има добри данъчни облекчения. Корпоративният данък върху доходите в страната е само 10%, което е най-ниският данък върху доходите в Европа. Тези предимства, както и конкурентната работна сила, правят България една от най-благоприятните и привлекателни за инвеститорите.

ID 987
Сподели
КОНТАКТИ НА БРОКЕРИ ПРОДАЖБИ
ТЕЛ/VIBER
+359 894 481 510
+359 894 357 309
Skype
premier.realestate
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Twitter
  YouTube