bg

Резиденция \"Омега\"

България / Област Бургас / Бургас
19152
ID на сайта:
от
35 000
EUR
BGN

Резиденция *ОМЕГА* се намира в жилищен комплекс “Меден Рудник”, зона Б, в тих и спокоен район. Достъпът до сградата е бърз и лесен от главна улица, в непосредствена близост има няколко паркинга. Районът се характеризира с отлична инфраструктура и комуникации, с разнообразни заведения и магазини, удобен транспорт.  

Резиденция *ОМЕГА* се състои от 3 секции, всяка от които с отделен вход и асансьор, гарантиращи комфорта на живущите. С разгърната застроена площ от 4 700 кв.м. сградата има сутеренен, партерен, пет  жилищни и терасовиден етаж. На партерния етаж ще бъдат разположени 2 магазина, супермаркет, аптека, салон за красота, фитнес и коктейл бар. На жилищните етажи са обособени 70 двустайни и тристайни апартаменти.

Полукръглата форма на сградата и разположението на отделните секции оформя уютен вътрешен двор, който ще бъде красиво озеленен. Апартаментите в сградата са изключително разнообразни от една страна заради различни им изложения и от друга страна заради техните разпределения. Разработени са 9 типа апартаменти, различни както по площ – от компактни до просторни, така и по разпределение на помещенията.

Резиденция *ОМЕГА* ще има модерна визия - с фасада с  минерална мазилка в пастелни тонове, с висококачествена топлоизолация и дограма, осигуряващи висока енергийна ефективност и в съответствие с всички строителни норми и стандарти. Общите части на сградата ще бъдат стилно изпълнени с подови покрития от испански гранитогрес и като визия и качество ще бъдат над средните, което е традиция в обектите на компанията.

Традиционно при строителството ще бъдат използвани съвременни технологии и материали с най-високо качество на водещи производители в бранша:



  •   Тухлена зидария   – Wienerberger, Австрия.

  •   Топлоизолация     – Weber, Австрия.

  •   Хидроизолация     – ICOPAL – Германия.

  •   Вътрешни гипсови мазилки – RÖfix, Австрия.

  •   Дограма –  петкамерна, с високо-енергийни стъкла, механизми за двустранно отваряне, немски обков.

Пусков срок: декември 2017 г.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram