bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот

Имоти в Лозенец

В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

покупка недвижимости в Лозенце Бургасская облБългария е богата на своите курорти! Купуването на жилища по-близо до морето е най-добрата инвестиция. Един от малките градове край брега е Лозенец. Градът залива с обяви за наем. За любителите на мек климат най-добрият вариант е да си купят имоти Лозенец.

Купете двустаен апартамент в Лозенец

Най-честото объяви: „Искам да купя двустаен апартамент“. За малко семейство - най-добрият избор! Нашият сайт публикува десетки такива реклами ежедневно. Нашите продавачи ще предложат избор: апартаменти по-близо до центъра или къщи и вили в частния сектор.

Ако е необходимо, ще помогнем да се свържем със собственика, за да разберем всички характеристики на жилището: документация, плюсовете и минусите на строителството, наличието на ремонт и т.н. Нашите нотариуси ще помагат по въпроса за подновяването. По този начин спестявате време и пари, избирате точно типа жилище, което ви подхожда.

Предоставяме преглед на офертите, които показват актуални списъци с недвижими имоти. С помощта на филтъра можете да ги филтрирате по цена, площ, геолокация.

Цени на имотите

Преди да изберете дом за себе си, важно е да разберете какво влияе върху цената. Добрите недвижими имоти не могат да бъдат евтини. Според последните анализи на пазара цените на имоти в Лозенец варират в зависимост от такива фактори:

  • нова сграда или стара сграда;
  • апартаменти в жилищен блок или частен сектор от къщи и вили;
  • площта на дома и наличието на личен парцел;
  • блиц към морето или центъра;
  • покупка чрез нашия уебсайт или независимо търсене на жилище, комуникация с продавача и нотариуса.

Ниската цена може да показва неподходящо ниво (липса на условия, течащ покрив, необходимост от основен ремонт). Можете също да попаднете в ръцете на измамник, който просто взема парите. Независимите сделки с недвижими имоти са уморителни и понякога опасни. Луксът не е евтин!

Недвижимите имоти в Лозенец са популярни сред туристите, които искат да дойдат на морето. Такива почиващи не търсят лукс, а по-скоро ще харесат студиото за няколко дни. За младите семейства и бизнесмените, които искат да се заселят в града в продължение на много години, е подходящ по-солиден недвижим имот: къща, вила.

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram