bg

\\\"Свит Хоум\\\" 7

България / Област Бургас / Слънчев бряг
34776
ID на сайта:
от
27 495
EUR
BGN

„SWEET HOMES 7“!
Представяме на вашето внимание нов комплекс, с уникалната си архитектура и стил, който е характерен само за комплекси SWEET HOMES.
Проектът е разположен в най-добрия, тих и комфортен квартал "Чайка", който е в централната част на морския курорт Слънчев бряг - основният курорт на България. Уникалното съчетание на масива Стара планина и морето създава неповторим климат и великолепна красота. Разстоянието от комплекса до морето е 450 метра. Инфраструктурата както за целогодишен отдих, така и за постоянно пребиваване е развита на високо ниво. На 5 минути пеша има супермаркети, аптеки, клиники, детска градина, ресторанти, автобусни спирки, банки, поща,аква парк и много други.
Всички комплекси са с висококачествено строителство и ниво на комфорт, които осигуряват висококачествено настаняване! В новия проект ви предлагаме още повече комфорт, още повече красота. Обмислени за вашето максимално удобство, 70 апартамента няма да ви оставят безразлични. На ваш избор са студиа, апартаменти с 1 и 2 спални, някои от тях имат дрешник. За удобствата на всички собственици се грижат професионални  екипи.
Услуги и удобства:
Уникален парк в борова горичка
Външна спортна площадка
Ландшафтен дизайн
Външен басейн с водопад
Басейн за деца
Игрище
Външни зони за отдих с беседки *
Вътрешен СПА ЦЕНТЪР с басейн
Барбекю
Рецепция
Централен тих район
24/7 охрана и видеонаблюдение
Пожарна система
Интернет в целия комплекс
Кабелна телевизия, включително с рускоезични канали
Паркинг

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram