bg

Бургас Бич Резорт 2

България / Област Бургас / Бургас
34910
ID на сайта:
от
71 000
EUR
BGN

Предлагаме на вниманието Ви нов проект в кв.Сарафово - комплекс *БУРГАС БИЙЧ РЕЗОРТ 2* - койте ще бъде разположен на ПЪРВА ЛИНИЯ, само на метри от широк пясъчен плаж. Комплексът ще очарова със стилна средиземноморска визия (ниска етажност,  фасада в меки пастелни тонове, частична каменна облицовка, декоративни елементи от дърво и ковано желязо) и ще бъде поредното бижу допълващо архитектурния ансамбъл от вече завършените в района комплекси – *Морски клуб*, *Бургас бийч ризорт*, *Бейвю Апартмънтс* и *Бейвю Делукс*.

Разгънатата застроена площ на *БУРГАС БИЙЧ РЕЗОРТ 2* е над 7 000 кв.м.  Комплексът ще се състои от три секции – А, Б и В – всяка, от които ще има самостоятелен вход и асансьор. В секциите ще бъдат разположени общо 82 апартамента.

Всички те ще бъдат с функционални разпределения и просторни светли помещения, осигуряващи максимален комфорт и уют за бъдещите им собственици. Усещането за класа и лукс ще бъде допълвано от разкошната морска гледка,  която ще се открива от почти всички апартаменти .

Паркирането в комплекса ще бъде обезпечено от 22 броя партерни гаражи и 65 открити паркоместа.

Комплексът ще бъде разположен върху обширна територия от 6 000 кв.м. и ще разполага с екзотично озеленена градина, открит басейн – тип инфинити - с дължина 40 метра и детска зона, бистро, рецепция и охрана. Гостите му ще могат да използват и инфраструктурата ни в района, която включва:



  • летен ресторант „LA MAR“;

  • закрит целогодишен ресторант “LA CASA GRANDE”;

  • фитнес зала;

  • боксова зала;

  • мултифункционално игрище за футбол, тенис и волейбол.

Традиционно в процеса на строителство ще бъдат използвани висококачествени материали, отговарящи на специфичните географски и климатични особености, както и съвременни технологии, осигуряващи безупречно изпълнение и безпроблемна експлоатация на сградата.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram