bg

Олимпия Резиденс

България / Област Бургас / Слънчев бряг
43445
ID на сайта:
от
64 740
EUR
BGN
Характеристики
Начало строительства:
1 квартал 2024
Окончание строительства:
1 квартал 2026
Количество комнат
Площадь
Цена за м2
Студия
от 54м2
от 1200€
Двустайни
от 60м2
от 1235€
Тристайни
от 99м2
от 1600€
Конструктив дома
Этажность:
6
Конструктив:
Монолитно-каркасный кирпич
Межквартирные:
Кирпич
Состояние жилья
Окна:
Метало-пластиковый профиль
Инженерные системы
Лифт:
пасажирский
Безопасность:
круглогодичное видеонаблюдение и охрана
Паркинг:
около территории

"Олимпия Резиденс" е луксозен комплекс на първа линия на морето, до един от най-красивите и чисти плажове на българското Черноморие - "Олимпийски надежди". Намира се на 3 км от историческата част на Несебър, град, включен в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство и една от най-популярните туристически дестинации.

Съчетавайки уникалното местоположение с модерен дизайн, само в Olympia Residence можете да намерите апартаменти и мезонети с обособени самостоятелни дворни части, панорамни тераси и изключителна гледка към морето.

Предлаганите апартаменти в комплекса се продават на груб строеж и включват: ателиета; двустайни и тристайни апартаменти; няколко уникални мезонета на приземни и последни етажи. Апартаментите на приземния етаж имат собствен двор, с възможност за изграждане на собствен басейн и зона за отдих. Апартаментите на последния етаж имат огромни тераси, от които се открива невероятна панорама към целия залив. Мезонетите се състоят от широки коридори, огромни просторни и светли всекидневни, три спални, съблекални, бани, душове и тераси.

Olympia Residence разполага с парцел от 6200 кв.м. и се състои от четири сгради с 89 апартамента и ателиета, както и 43 самостоятелни подземни паркоместа. Всички сгради разполагат с последно поколение асансьори. Удобствата в комплекса включват ресторант, открит плувен басейн със зони за слънчеви бани, СПА център с парна баня, сауна, джакузи и масажни услуги. На разположение на собствениците са още детски кът, барбекю за свободно ползване и тих кът за игра. Комфортът и спокойствието на обитаване се осигуряват от 24-часов контролиран достъп на хора и автомобили, както и ежедневна поддръжка на парковите площи, басейна, съоръженията и общите части в комплекса.

В близост до комплекса се намира най-големият аквапарк в България - Аквапарк Несебър - 1 км, хипермаркети - 1-1,5 км, както и множество ресторанти и магазини. За любителите на "динамичния" отдих и нощния живот, само на 4 км и "едно такси" се намира "Слънчев бряг" - ваканционен комплекс номер 1 в страната. Летище Бургас е на 30 км. – 25 минути.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram