bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Антик 6 - недвижим имот в романтичен стил близо до морския бряг

Антик 6 - недвижим имот в романтичен стил близо до морския бряг

Изтънченост и уникален стил – всичко това се въплъщава в жилищния комплекс "Антик 6" в Созопол. Това е компактна сграда от 5 етажа, в която има всичко необходимо за пълноценен начин на живот край брега на Черно море.

 Основно предимство на имота е неговата отлична локация. Разстоянието до най-близкия плаж е само на 120 метра. Живущите ще могат да се радват на красиви гледки от своите прозорци и тераси. Проектът бе създаден за тези, които ценят уюта и традиционната българска архитектура. Тук ще бъде удобно да се живее през цялата година, благодарение на изградена система за отопление и климатизация.

 Цялата необходимата инфраструктура се намира само на няколко минути пеша, при това шума няма да се превърне в пречка, благодарение на правилното разположение на сградата. В близост до зона за детски игри, магазини, супермаркети, кафенета и ресторанти за всеки вкус и др. Допълнително предимство е наличието на асансьор. Всички апартаменти са оборудвани съгласно най-новите технологии и ще даде на обитателите пространство и комфорт.

С компанията Premier Realty Master лесно можете да станете собственик на жилище в комплекс "Антик 6". Готови сме да предложим най-добри условия и да окажем пълна подкрепа и съдействие да намерите имот край морето в слънчевия курорт на България.

Публикувано: 11.10.2018

Региони

Разположение