bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Европейски жилища в сърцето на Слънчев бряг - ЖК «Bahami»

Европейски жилища в сърцето на Слънчев бряг - ЖК «Bahami»

Курортът Слънчев бряг не само има почивка. Но и за постоянно живеене. Жилищният комплекс "Бахами", разположен само на 350 метра от морето, ще даде на обитателите си усещане за домашен комфорт. Тя е проектирана според европейския модел и в допълнение към жилищните помещения има удобен двор с плувен басейн, детска площадка и градина. Има четири етажа в сградата, всеки апартамент се отваря към балкон или тераса с живописен изглед. Центърът, където са концентрирани развлекателни и търговски центрове, може да се стигне пеша за няколко минути.

Прилежащата територия е под 24-часова охрана, а апартаментите са оборудвани с всичко необходимо според най-новите технологии. Има всички необходими условия за млади хора, семейства с деца и за възрастни хора - в непосредствена близост до централната част на курорта, в комплекса можете да се насладите на спокойствие.

Специалисти на Premier Realty Master за своите клиенти предлагат апартаменти в LCD "Baham" за всяка заявка и на най-достъпна цена. Това ще бъде успешна инвестиция и гаранция за комфортен престой на брега на морето в продължение на много години.

Публикувано: 20.04.2018

Региони

Разположение