bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Апартаменти в Равда, в близост до морето – жилищен комплекс Конти 2

Апартаменти в Равда, в близост до морето – жилищен комплекс Конти 2

Малък, но уютен жилищен комплекс "Конти 2" в курортното селище Равда е проектиран в съвременен стил, с хармонично съчетание с традиционната архитектура на България.

Той се състои от пет етажа и предлага студия, и апартаменти с една спалня. Тяхната площ от 41 до 68 кв. м. Разстояние до плажа – само на 200 метра, жителите могат да стигнат до крайбрежието или центъра пеша.

Живущите в комплекса могат всеки ден да се наслаждават на чист морски въздух, от прозорците на апартаментите се открива гледка към града или плажа. Това ще се превърне в чудесен избор за любителите на тихия отдих.

Благодарение на изградена система за климатизация и отопление жилището остава комфортно по всяко време на годината, а през летния сезон е популярен сред туристите.

Територия е оборудвана с паркинг, а съвсем наблизо има всички необходими инфраструктурни обекти – магазини, кафенета, спирки на обществен транспорт, училище, детска градина и др.

С компанията Premier Realty Master всеки може да стане собственик на апартамент в комплекс "Конти 2" на най-изгодна цена. Ние не само ще Ви помогнем да закупите обект по Ваше желание, с оглед на всички изисквания, но и да окажем съдействие в решаването на правни въпроси.

Публикувано: 02.05.2019

Региони

Разположение