bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
«Golden Eye Residenсe» - качественно европейско жилище

«Golden Eye Residenсe» - качественно европейско жилище

Апартаментен комплекс «The Golden Eye Residenсe", който се намира в подножието на Стара планина в град Свети Влас, ще зарадва ценителите на Европейския комфорт, далеч от шума и пренаселените места. Само на 10 минути пеша е широка паркова зона, която създава чист въздух наоколо.

Можете да живеете в комплекса през цялата година, докато местната инфраструктура осигурява всичко, от което се нуждаете. Центърът на града е на 150 метра, където има не само административни сгради, но и търговски обекти, както и транспортен възел. Архитектурата е направена в английски стил, и се състои от четири етажа и три входа.

На покрива е оборудван солариум, тук можете да седнете в уютно малко кафене. От прозорците на апартаментите се открива невероятна гледка към залива и планината или стария град Несебър. Територията на комплекса има удобен паркинг, ресторант, басейн, барбекю. Денонощната охрана гарантира пълна сигурност, а на тихо и спокойно място ще осигури спокойна игра. През лятото апартаментите ще бъдат търсени под наем, затова инвестирането в този имот е рентабилно.

Компанията Premier Realty Master предлага на своите клиенти настаняване в комплекс "Golden Eye Residence" на атрактивна цена. Това е уникална възможност да станете собственик на апартамент в истински европейски курорт в близост до най-чистите плажове на Черно море.

Публикувано: 03.05.2018

Региони

Разположение