bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Шик и качество на европейския курорт – жилищен комплекс "Poseidon"

Шик и качество на европейския курорт – жилищен комплекс "Poseidon"

Комплекс "Посейдон" в град Несебър – това е изборът на тези, които търсят пространство и лукс. Неговата архитектура въплотила в себе си най-добрите традиции на средиземноморските крайбрежни градове с уникалната си атмосфера.

Голямата територия предлага на жителите всичко за почивка и целогодишно живеене – просторен басейн за деца и възрастни, водни пързалки, беседки и шезлонги, алеи и цветни лехи с ландшафтен дизайнер и екзотични насаждения, изкуствено езеро, тенис корт, детска площадка, фитнес-център и дори боулинг. Външния вид привлича вниманието с класически елементи – червени покриви, светли тонове на облицовката, колони, ковани решетки и изделия от мрамор.

Намира се в прекрасна местност, само на 300 метра от плажа, със собствена инфраструктура, затворена територия– всичко това е голям плюс за купувачите, които ценят комфорта и липсата на суетата. Шестетажна сграда, с удобна мансарда и апартаменти за всеки вкус – от студио до четиристайни апартаменти. Жилището отговаря на високите европейски стандарти и е оборудвано с най-новите технологии. Намирайки се тук, може да се насладите на чист морски въздух и тиха обстановка.

Компанията Premier Realty Master е готова да предложи за продажба най-добрите обекти в жилищния комплекс "Посейдон". Тук всеки ще намери за себе си уютен кът с максимално ниво на комфорт.

Публикувано: 04.04.2019

Региони

Разположение