bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Луксозни жилища в тишината на морския курорт – комплекс "Carpe Vita"

Луксозни жилища в тишината на морския курорт – комплекс "Carpe Vita"

Комплекс от луксозни апартаменти "Carpe Vita", разположен в курорта Св. Константин и Елена, създаден за всички любители на море и живописни пейзажи. Само на 300 метра от плажа, в близост  до парк. Комплекса се състои от пет сгради, съчетаващи в себе си функционалност, модерен европейски стил и традиционни български мотиви. При проектирането спазват най-малките нюанси, за да предоставят на бъдещите обитатели наистина качествен обект. Комплексът предлага ресторант, магазини, СПА център, игрища за деца и спорт, зала за фитнес и открит басейна с кът за почивка.

Атмосферата на тишина и спокойствие ще се хареса на онези, които търсят място далеч от градския шум. При това централна част на града с цялата инфраструктура е наблизо. Всички апартаменти са оборудвани с най-нови технологии, тук са създадени оптимални условия за пребиваване през цялата година. Собствениците на автомобили да могат да се възползват от затворени гаражи, също така системите за охрана гарантират сигурност на жувущите.

С Premier Realty Master закупуване на апартамент в жилищния комплекс "Carpe Vita" не е трудно. Ние винаги сме готови да предложим най-изгодни условия и да окажем пълна подкрепа при избора и в процеса на придобиване на недвижими имоти в България.

Публикувано: 20.12.2018

Региони

Разположение