bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Пространство, качество и комфорт - Holiday & Orchid Fort Golf Club в България

Пространство, качество и комфорт - Holiday & Orchid Fort Golf Club в България

В Слънчев бряг е построен уникален комплекс, на територията на който има голф игрище. "Holiday & Orchid Fort Golf Club" е подходящ за семейни почивки и за целогодишно обитаване. Едно от очевидните му предимства е разположението в един от най-добрите български курорти - в Слънчев бряг - в близост до известния Аква парк и красив добре поддържан плаж. Центърът на града е само на 500 метра, а има много места за забавление, развлекателни и търговски зони, кафенета и ресторанти.

Комплексът разполага с обширна зелена площ - 45000 кв.м, което създава благоприятни условия за престой. Строежа на четирите етажа е най-удобна, апартаментите са оборудвани с необходимите мебели и уреди - климатик, сателитна телевизия, интернет. Има 2 ресторанта, 9 плувни басейна с различни размери и дълбочина (за възрастни и деца), шезлонги и система за наблюдение, магазини, детски площадки, тенис клуб, фитнес зала, козметичен салон, комфортен паркинг.

Това е истински европейски дом на брега на Черно море, който ще стане въплъщение на мечтата за собственото пространство в уютен ъгъл в чужбина. Заедно с компанията Premier Realty Master да закупите апартамент в комплекса "Holiday & Orchid Fort Golf Club" ще бъде лесно и изгодно. Ние ще Ви предложим най-добрите условия и ще Ви помогнем на всички етапи при избора и регистрирането на сделка.

Публикувано: 07.06.2018

Региони

Разположение