bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Пространство, качество и комфорт - Holiday & Orchid Fort Golf Club в България

Пространство, качество и комфорт - Holiday & Orchid Fort Golf Club в България

В Слънчев бряг е построен уникален комплекс, на територията на който има голф игрище. "Holiday & Orchid Fort Golf Club" е подходящ за семейни почивки и за целогодишно обитаване. Едно от очевидните му предимства е разположението в един от най-добрите български курорти - в Слънчев бряг - в близост до известния Аква парк и красив добре поддържан плаж. Центърът на града е само на 500 метра, а има много места за забавление, развлекателни и търговски зони, кафенета и ресторанти.

Комплексът разполага с обширна зелена площ - 45000 кв.м, което създава благоприятни условия за престой. Строежа на четирите етажа е най-удобна, апартаментите са оборудвани с необходимите мебели и уреди - климатик, сателитна телевизия, интернет. Има 2 ресторанта, 9 плувни басейна с различни размери и дълбочина (за възрастни и деца), шезлонги и система за наблюдение, магазини, детски площадки, тенис клуб, фитнес зала, козметичен салон, комфортен паркинг.

Това е истински европейски дом на брега на Черно море, който ще стане въплъщение на мечтата за собственото пространство в уютен ъгъл в чужбина. Заедно с компанията Premier Realty Master да закупите апартамент в комплекса "Holiday & Orchid Fort Golf Club" ще бъде лесно и изгодно. Ние ще Ви предложим най-добрите условия и ще Ви помогнем на всички етапи при избора и регистрирането на сделка.

Публикувано: 07.06.2018

Региони

Разположение