bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
17 октомври ще се проведе семинар "Недвижими имоти в България"

17 октомври ще се проведе семинар "Недвижими имоти в България"

Страхотна новина за тези, които отдавна искаха да купят апартамент в България и не знаеха как да го правят.

На 17 октомври партньорите ни от България ще проведат еднодневен семинар, наречен "Недвижими имоти в България", чиято основна цел е запознаване на купувача с пазара на недвижими имоти в България.

Организаторите подготвиха редица интересни и най-важните обективни доклади за състоянието на пазара на недвижими имоти в България, както и тенденциите за развитието му през настоящата и следващата година.

Говорителите подготвиха докладите си по такъв начин, че точно и ясно да обяснят, а също и да обхванат процеса на закупуване на недвижими имоти в България възможно най-широко. Ще научите за нюансите на сделката за покупка на всички етапи, като започнете с избора на подходяща оферта в зависимост от вида на недвижимия имот, ценовата политика и данъчното облагане, както и разходите за издаване на цялата необходима документация, потвърждаваща собствеността. Особено внимание ще бъде отделено на визовия режим в България. Ще разберете какъв вид визи има и какво ви е необходимо, за да получите разрешение за пребиваване или мулти виза.

В края на семинара водещите ще отговарят на въпросите и ще провеждат индивидуални консултации. Тези, които желаят, също могат да изберат свое собствено жилище или да направят среща за учебно пътуване до България.

Каним всички на семинара "Недвижими имоти в България", който може да бъде първата, най-важната стъпка по пътя към нов живот, в една чудесна страна, във вашия дом.

Побързайте да се запишете на семинар по телефона 701-30-90 или 094-953-60-90.

Бесплатно участие в семинара – още една причина да го посетите !

Не спестявайте един уикенд, който може рязко да промени живота ви

Публикувано: 07.09.2015

Региони

Разположение