bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Жилищен комплекс «Artur» в Свети Влас – истински средиземноморски дворец

Жилищен комплекс «Artur» в Свети Влас – истински средиземноморски дворец

Оригиналноста на жилищния комплекс " Artur " в Свети Влас веднага хваща окото. Архитектурното решение наистина е изискан лукс – сграда прилича на средиземноморски дворец. Комбинация от класика, естествени материали и съвременни го прави уникален по черноморското крайбрежие. От прозорците се открива великолепна гледка към целия залив, а околността предлага голямо разнообразие от зелени площи. До плажа може да се стигне само за няколко минути – той се намира на 100 м. Върху площ от 10 000 кв. м се намира 5-етажен комплекс с 5-т секции.

Той представлява две сгради, заобиколени от цялата необходима инфраструктура и места за отдих. Територията е устроена в съответствие с европейските стандарти – ландшафтен дизайн, екзотични растения, статуи в древен стил, фонтани, шатри, детска площадка. За продажба са представени студиа, апартаменти с една или две спални, както и просторни мезонети. Наемателите тук могат да се чувстват в тишина и спокойна атмосфера, благодарение на стратегическото си местоположение.

В същото време, съвсем наблизо има всичко, което може да се наложи и магазини, бар, кафене, салон за красота може да се намери на територията на комплекса. С компанията Premier Realty Master Можете лесно и изгодно можете  да станете собственик на жилище в луксозен жилищен комплекс "Артур" в близко бъдеще.

Публикувано: 07.12.2017

Региони

Разположение