bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Комфортно жилище в Средиземноморски стил – К-С «St. Nicholas» в България

Комфортно жилище в Средиземноморски стил – К-С «St. Nicholas» в България

Жилищен комплекс «St. Nicholas"- е недвижим имот " елит  класа"на брега на Черно море в България. Той е разположен в залив близо до град Созопол, което му осигурява уникални природни условия и чист морски въздух по всяко време на годината. Сградата е направена в средиземноморски стил, се състои от няколко секции и осигурява всички необходими удобства за своите жители.

Плажът е много близо, на пешеходно разстояние. Комплекса разполага с плувни басейни за възрастни и деца, детска площадка и фитнес, магазини, салон за красота, гараж и уютна просторна зона за отдих.

За всеки вкус тук можете да закупите апартаменти - от малки студиа от 47 кв. м.  до двустайни и тристайни апартаменти, най-големият от които - 106 кв. м. Жилището е оборудвано по най-новите технологии, дизайн в апартаментите най-удобно и да се създаде необходимото пространство, изглед към градината и морето от прозорците и терасите.

Да станете собственик на недвижим имот в жилищен комплекс "Св. Nicholas » можете бързо и лесно, като се свържете с Premier Realty Master. Експертите ще изберат най-добрите опции и ще ви  помогнат да сключите желаната сделка най-изгодно.

Публикувано: 08.01.2018

Региони

Разположение