bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Комфортно жилище в Средиземноморски стил – К-С «St. Nicholas» в България

Комфортно жилище в Средиземноморски стил – К-С «St. Nicholas» в България

Жилищен комплекс «St. Nicholas"- е недвижим имот " елит  класа"на брега на Черно море в България. Той е разположен в залив близо до град Созопол, което му осигурява уникални природни условия и чист морски въздух по всяко време на годината. Сградата е направена в средиземноморски стил, се състои от няколко секции и осигурява всички необходими удобства за своите жители.

Плажът е много близо, на пешеходно разстояние. Комплекса разполага с плувни басейни за възрастни и деца, детска площадка и фитнес, магазини, салон за красота, гараж и уютна просторна зона за отдих.

За всеки вкус тук можете да закупите апартаменти - от малки студиа от 47 кв. м.  до двустайни и тристайни апартаменти, най-големият от които - 106 кв. м. Жилището е оборудвано по най-новите технологии, дизайн в апартаментите най-удобно и да се създаде необходимото пространство, изглед към градината и морето от прозорците и терасите.

Да станете собственик на недвижим имот в жилищен комплекс "Св. Nicholas » можете бързо и лесно, като се свържете с Premier Realty Master. Експертите ще изберат най-добрите опции и ще ви  помогнат да сключите желаната сделка най-изгодно.

Публикувано: 08.01.2018

Региони

Разположение