bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Розали" - жилищен комплекс с морска панорама в тиха и спокойна местност

"Розали" - жилищен комплекс с морска панорама в тиха и спокойна местност

 

Само на 8 км от известния град Варна, в близост до морския бряг, се намира луксозният жилищен комплекс "Розали". В непосредствена близост са курортите Златни Пясъци и Ривиера, които привличат туристи със своите чисти плажове и множество забавления.

Благоприятна атмосфера за пребиваване през цялата година – винаги чист въздух, мек климат, широка зелена зона.

Почиващите имат възможност всеки ден да наблюдават от своите прозорци зашеметяващи морски пейзажи, а също и да се наслаждават на лек морски бриз.

Намирайки се в този комплекс, можете да не се тревожите за тиха и спокойна обстановка, защото сградата заема площ, която е на разстояние от градския шум.

Към всяки апартамент в допълнение се предлага и гараж или паркомясто, които се охраняват денонощно, като по този начин се гарантира безопасност.

Комплексът разполага също със собствена инфраструктура – СПА-център, фитнес зала, пералня. В уютния двор са засадени дървета и има плувен басейн. Предлагат се едностайни, двустайни и тристайни апартаменти, проектирани с максимално ниво на комфорт.

Ние, компания Premier Realty Master – сме готови да окажем пълна подкрепа при придобиване на имот в този елегантен жилищен комплекс с изглед към морето.

Публикувано: 09.05.2019

Региони

Разположение