bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Уютна резиденция в райско кътче – комплекс "Balchik Gardens"

Уютна резиденция в райско кътче – комплекс "Balchik Gardens"

Комплекс "Balchik Gardens" се намира на 50 метра от морския бряг, заобиколен от природен парк. Това е прекрасно място за почивка на цялото семейство и пребиваване там през цялата година. Уникален климат и чист въздух ще осигурят комфортна  атмосфера на спокойно и тихо европейско курортното селище.

Територия с площ над 20 000 кв. м – това е истински мини-град, в който са разположени жилищни сгради и места за отдих. Сградата се състои от пет етажа, един от които – партер. Дизайн в пастелни цветове, с прилагането на елементи от традиционен български стил, лаконичност и правилно разпределение на пространството – тези са предимствата, благодарение на които комплексът се радва на популярност сред купувачите.

Предлагат се двустайни и тристайни апартаменти с модерно обзавеждане и удобни планировки. Наемателите ще харесат услугите, от които тук могат да се възползват: басейн, SPA-център, градина, детска площадка, паркинг. Шест вили с площ от 170 до 299 кв. м. Това е  имот на брега на морето, създаден за истински ценители на европейски лукс.

Компанията Premier Realty Master предоставя на клиентите си недвижим имот в жилищения комплекс "Balchik Gardens", готов да стане уютно жилище или любимо място за почивка.

Публикувано: 11.04.2019

Региони

Разположение