bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
«Dawn Park Deluxe» – жилище от класа «елит» в тихо кътче на българското черноморие

«Dawn Park Deluxe» – жилище от класа «елит» в тихо кътче на българското черноморие

Жилищният комплекс Dawn Park Deluxe се намира в западната част на Слънчев бряг и привлича вниманието със своя елегантен дизайн и уникално архитектурно решение. Състои се от две сгради , всяка от които има 5 етажа. Само за 10 минути можете да се разходите до добре поддържания плаж или до центъра на курорта. Оставайки тук, наемателите получават не само най-удобните апартаменти с най-добро оформление и красива гледка от прозорците, но и необходимите услуги.

В комплекса можете да се насладите на релаксиращ престой в басейните с джакузи - за деца и възрастни, да се разхождате из зелената градина с фонтан, да посетите ресторанта, да получите полезни процедури в СПА центъра. За автомобилите има паркинг.

Сигурността на жителите се осигурява от модерна система, която работи 24 часа. Благодарение на добрата локация на сградата, апартаментите в нея винаги са търсени от туристите, което дава възможност да се отдават през лятото. Това са студия или апартаменти от две и три стаи, проектирани в съответствие с новите технологии с всички условия и удобно пространство.

Специалисти на компанията Premier Realty Master ще ви предложат настаняване в комплекса "Dawn Park Deluxe" на най-добрата цена. Това е перспектива да се обградите с европейския лукс на чистия бряг на Черно море, където ще бъде благоприятно да живеете по всяко време на годината

Публикувано: 15.03.2018

Региони

Разположение