bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Residence Port Tsarevo" - престиж и модерност на българското черноморие

"Residence Port Tsarevo" - престиж и модерност на българското черноморие

"Residence Port Tsarevo" – луксозен дом от елитен клас в курорта Царево. Разработчиците са създали уникален проект. Той привлича вниманието със своя външен дизайн, изпълнен в съвременен стил, с уникална архитектура. Местоположение ще зарадва тези, които искат да останат на брега на морето, наблизо има плаж и яхтено пристанище. С панорамните прозорци и широките тераси винаги ще се наслаждавате на красивата природа и чистия морски въздух. Почиващите могат да се възползват от плувен басейн, джакузи, ресторант, паркинг. Тук всеки ще се почувства в модерна европейска резиденция, благодарение на предлаганите комфортни условия.

Всички апартаменти са оборудвани с най-нови технологии, които поддържат топло през зимата, а през лятото прохлада. Имотите са с площ от 130 до 260 кв. м, което гарантира простор. Стилен дизайн за любителите на модерния и лаконичнен дизайн. На първия етаж има малки английски дворчета, които са се превърнали в хармонично допълнение на апартаментите. Четириетажната сграда в бял цвят и със затворена територия – това е идеалният избор за тези, които търсят луксозен недвижим имот.

Premier Realty Master – компания, специалистите на която ще Ви помогнат бързо и изгодно станете собственик на луксозен недвижим имот в "Residence Port Tsarevo". Ние предлагаме най-добри условия на сделките, а компетентните специалисти ще вземат правилното решение.

Публикувано: 15.11.2018

Региони

Разположение