bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Въплъщение на най-добрите традиции на ваканционни имоти – "Elegance Residence"

Въплъщение на най-добрите традиции на ваканционни имоти – "Elegance Residence"

Жилищен комплекс от клубен тип "Elegance Residence" - истинско бижу сред новото строителство във Варна. Той се намира в близост до известния плаж Кабакум и се издига на хълм, като пред обитателите се открива красива панорама. Това е отлично място за семейна почивка, а също така и за целогодишно живеене.

Чист въздух, съчетаващ в себе си морски бриз, планински полъх и аромат на екзотични растения, няма да остави никого безразличен. Сградата се състои от 6 етажа с пентхаус и представлява модерен проект, характерен за европейски курорт. На територията му има басейн, зона за отдих с чадъри и шезлонги, барбекю, открит паркинг, добре поддържани цветни лехи.

В която част на комплекса и да сте си избрали своите апартаменти – от прозорците и терасите ще се вижда морето. Намирайки се тук, можете да не се грижи за поддържането на тишина, защото сградата се намира извън туристическата зона с развлекателни услуги. При тази удобна локация и транспортни връзки крайният резултат ще ви позволи лесно да стигнете до всяка точка, включително и да отидете в други градове.

С фирма Premier Realty Master, скоро ще Можете да изберете и закупите уютен апартамент с една или две спални в района на жилищния комплекс "Elegance Residence". Това ще бъде най-добрият начин да се инвестира, а нашите служители са готови да предложат най-добрите условия за сделка.

Публикувано: 16.05.2019

Региони

Разположение