bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Бесплатен семинар "Недвижими имоти в България"

Бесплатен семинар "Недвижими имоти в България"

28 май в 11.00 за всички желаещи да закупят недвижим имот  в България агенция за  недвижими имоти  «Премьер» организира  бесплатен семинар.

Това събитие се провежда повече от веднъж в Одеса, закупуването на български недвижими имоти не губи своята актеалност, броят на купувачите постоянно се увеличава.

Семинарът "Недвижими имоти в България" ще ви помогне да опознаете всички сложности на пазара на недвижими имоти в България.

 Лекторите ще ви запознаят с основните тенденции на пазара. Ще научите за основните предимства на инвестирането в български недвижими имоти. Участниците в семинара ще получат пълна представа за условията и реда за придобиване на недвижими имоти в България, както и последващото му съдържание. Лекторите  ще ви кажат как да получите разрешение за пребиваване и визи. Ще разгледаме най-полезните текущи оферти на пазара. И най-важното е, че участниците в безплатния семинар  " недвижими имоти в България" ще получат атрактивни отстъпки при закупуване на недвижими имоти.

Нашата компания редовно организира интересни обиколки на изключителни цени,  съчетани с една обиколка и избор на настаняване на българското черноморие.

 Всичко това и много повече можете да научите на 28 май на адрес  Б.Арнаутская, 121.

 

Каним всички желаещи на бесплатния семинар. Единственото условие за участия – предварителна заявка.

 Да се запишете можете по телефона: 701-30-90 или 094-953-60-90Viber или Skype – premier.realestate или чрез онлайн регистрация

Публикувано: 27.07.2017

Региони

Разположение