bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Курортен комплекс "Casa Del Sol" - Слънчев бряг

Курортен комплекс "Casa Del Sol" - Слънчев бряг

На Слънчев бряг има много красиви хотели и жилищни комплекси, и "Casa Del Sol" е един от тях. В превод името означава "къща на слънцето", което напълно отговаря на атмосфера на обекта. Това са стилни и модерни апартаменти, създадени в съответствие със стандартите на луксозните средиземноморски курорти. До популярния плаж Какао Бийч може да се стигне пеша само за 10 минути, съвсем наблизо са разположени най-различни ресторанти, магазини и места за отдих.

Благодарение на предоставените тук комфортни условия, можете да се намирате в комплекса не само през лятото, но и през цялата година. Комплексът се състои от пет сгради на 6 етажа, в които могат да се закупят апартаменти-студия – едностайни и двустайни апартаменти. Комплекса разполага с открит плувен басейн с детска секция, около която плътно са разположени шезлонги, масички за кафе с тенти и красиви зелени площи. Колата може да се остави на собствен паркинг. Това е елегантен архитектурен проект, обогатен с уютна територия и тихо разположение, които ще оценят любителите на морския въздух и мекия климат.

С компанията Premier Realty Master лесно ще  намерите и закупите апартамент в жилищния комплекс "Casa Del Sol" на оптимална цена и в кратки срокове, което ще позволи да се сбъдне мечтата Ви за европейско жилище на брега на морето.

Публикувано: 16.08.2018

Региони

Разположение