bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Апартаменти в жилищен комплекс «Emberli» - уютно кътче на курорта Лозенец

Апартаменти в жилищен комплекс «Emberli» - уютно кътче на курорта Лозенец

Апарт-хотел "Emberli" в град Лозенец Бургаска област – това е образец от стилно обзаведени апартаменти за тези, които ценят спокойствие и морето, заобиколен от живописни природни места. Това е бързо развиващ се курорт, на брега на който са създадени всички условия за комфортен престой. Пясъчен плаж е съвсем наблизо – на 400 метра. Всички жилищни помещения са изпълнени в съвременен стил, съчетавайки средиземноморски и български традиции.

Комплексът се състои от три сгради на по 5 етажа. В него се предлагат за придобиване апартаменти-студиа и класически обзаведени апартаменти с една или две спални. Собствениците могат да се отпуснат в ресторантите и баровете на територията на комплекса, освен това, тук могат да се възползват от басейна, включително и детски. В близост има голям търговски център и подходяща инфраструктура. За семейства с деца, има възможност за прекарване на време на игрището, басейна или в разположен в близост парк, наслаждавайки се на чистия въздух и уютни алеи.

С компанията Premier Realty Master закупуване на апартамент в комплекс "Emberli" ще бъде лесно и най-изгодно. Ние ще ви помогнем по всеки правен въпрос и сопроводим на всички етапи, за да направите сделка в кратки срокове и на приемливи условия.

 

Публикувано: 18.01.2018

Региони

Разположение