bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Европейската лаконичността и морски уют в комплекс Атлантис Atmosphere

Европейската лаконичността и морски уют в комплекс Атлантис Atmosphere

Комплексът е в съвременен средиземноморски стил, "Atlantis Atmosphere" се намира в популярния район на Бургас – Сарафово-Юг. Разстоянието до плажа е само - 100 метра, а до центъра на града със своите забележителности и развлечения може да се стигне за 10 минути. Проектът е създаден като энергоспестяващ с екологични елементи. Стилен дизайн и декорация в светли цветове е заобиколен от атмосфера на спокойствие и уют.

Общата площ на проекта заема 8000 кв. м. Тук се простира зона с зелени площи и уникален ландшафтен дизайнер, има площадка за колела и отделно пространство за йога. Две сгради на по четири етажа разполагат с апартаменти с една, две или три спални. Някои от тях са допълнени от собствени отделни дворчета.

Жилищните помещения са оборудвани с френски прозорци,  в уютните тераси са инсталирани стъклени парапети, асансьори, които откриват панорамна гледка към градината и е с височина на таваните и ще се насладите на пространството. "Atlantis Atmosphere" ще се превърне в идеалното място за живеене на семейства през цялата година.

Служителите на компанията Premier Realty Master са готови да окажат помощ не само при избора на имот в това неповторимо място, но и да Ви придружи на всички етапи на осъществяване на сделката.

Публикувано: 18.04.2019

Региони

Разположение