bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Европейската лаконичността и морски уют в комплекс Атлантис Atmosphere

Европейската лаконичността и морски уют в комплекс Атлантис Atmosphere

Комплексът е в съвременен средиземноморски стил, "Atlantis Atmosphere" се намира в популярния район на Бургас – Сарафово-Юг. Разстоянието до плажа е само - 100 метра, а до центъра на града със своите забележителности и развлечения може да се стигне за 10 минути. Проектът е създаден като энергоспестяващ с екологични елементи. Стилен дизайн и декорация в светли цветове е заобиколен от атмосфера на спокойствие и уют.

Общата площ на проекта заема 8000 кв. м. Тук се простира зона с зелени площи и уникален ландшафтен дизайнер, има площадка за колела и отделно пространство за йога. Две сгради на по четири етажа разполагат с апартаменти с една, две или три спални. Някои от тях са допълнени от собствени отделни дворчета.

Жилищните помещения са оборудвани с френски прозорци,  в уютните тераси са инсталирани стъклени парапети, асансьори, които откриват панорамна гледка към градината и е с височина на таваните и ще се насладите на пространството. "Atlantis Atmosphere" ще се превърне в идеалното място за живеене на семейства през цялата година.

Служителите на компанията Premier Realty Master са готови да окажат помощ не само при избора на имот в това неповторимо място, но и да Ви придружи на всички етапи на осъществяване на сделката.

Публикувано: 18.04.2019

Региони

Разположение