bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Къщи край морето в тихо кътче на българското крайбрежие – комплекс «Villa Montemar»

Къщи край морето в тихо кътче на българското крайбрежие – комплекс «Villa Montemar»

Недалеч от плажа на Слънчев бряг, в непосредствена близост до популярния Акшен Аквапарк се е разположил уютен семеен жилищен комплекс "Villa Montemar". Това са двуетажни вили, обединена от обща територия с алеи и зони за отдих. Панорамна гледка към морето и чистия въздух е важно предимство, което семействата и децата определено ще оценят. Всички апартаменти разполагат с необходимия климатик и сателитна телевизия, както и добре поддържан вътрешен двор, където можете да се забавлявате спокойно през цялата година.

Любителите на активното забавление са в непосредствена близост до услугите на спорта, риболова и гмуркането. Външният басейн ще се хареса на възрастни и деца, а собствениците на автомобили могат да се възползват от удобния охраняем паркинг. Въпреки разположението в тих ъгъл далеч от шума и голяма тълпа от хора, жителите на комплекса ще получат всичко необходимо - магазини, ресторанти и кафенета, транспорт.

До централната част на курорта може да се стигне  лесно и бързо. "Villa Montemar" - изборът на тези, които търсят комфортно и качествено настаняване извън града. Специалистите на Premier Realty Master представят най-добрите апартаменти в комплекса на най-изгодните цени. Обръщайки се към нас, в близко бъдеще ще бъде въплътена мечтата да закупите недвижим имот в едно от най-добрите места на българското крайбрежие.

Публикувано: 19.04.2018

Региони

Разположение