bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Недвижими имоти в Гърция с Premier Realty Master

Недвижими имоти в Гърция с Premier Realty Master

Наскоро се наблюдава рязко нарастване на активността на гръцкия пазар на недвижими имоти. Тази страна винаги е привличала чуждестранни инвеститори и туристи, благодарение на красивия климат, неописуемия природен пейзаж и невероятното историческо и културно наследство.

Днес закупуването на имоти в Гърция става все по-изгодно. Това се дължи на икономическата и политическата ситуация в страната. Сега за продажба е най-разнообразен недвижим имот на много приятна цена. Особено се отнася до елитни недвижими имоти, където цените са намалели с почти 50%. В допълнение, лихвените проценти по заеми и условията за поетапно плащане на недвижими имоти от всеки клас и тип са много по-изгодни.

Струва си да се припомни, че правителството на Гърция, с цел привличане на допълнителни инвестиции, е лишило статута на граничния район на много курортни райони. По този начин не е необходимо да получавате специално разрешение, преди да закупите имот в много атрактивни места.

Такава ситуация не може да бъде пренебрегвана от чуждестранните купувачи, които започнаха активно да купуват гръцки недвижими имоти.

Premier Realty Master е голяма и опитна компания, която продава голямо разнообразие от недвижими имоти в чужбина. Целта на нашата работа е да отворим за нашите клиенти най-широките възможности при закупуване на недвижими имоти във всяка страна, която е изгодна за инвестиции. Ние сме наясно с всички актуализации на чуждестранния пазар на недвижими имоти и също така запознаваме клиентите с всички текущи тенденции.

Premier Realty Master предлага качествена помощ и цялостна подкрепа за подбора и покупката на недвижими имоти в Гърция. Заслужава си да вземете тази уникална възможност и да купите желания имот на достъпна цена точно сега.

Публикувано: 20.07.2015

Региони

Разположение