bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Недвижими имоти в Гърция с Premier Realty Master

Недвижими имоти в Гърция с Premier Realty Master

Наскоро се наблюдава рязко нарастване на активността на гръцкия пазар на недвижими имоти. Тази страна винаги е привличала чуждестранни инвеститори и туристи, благодарение на красивия климат, неописуемия природен пейзаж и невероятното историческо и културно наследство.

Днес закупуването на имоти в Гърция става все по-изгодно. Това се дължи на икономическата и политическата ситуация в страната. Сега за продажба е най-разнообразен недвижим имот на много приятна цена. Особено се отнася до елитни недвижими имоти, където цените са намалели с почти 50%. В допълнение, лихвените проценти по заеми и условията за поетапно плащане на недвижими имоти от всеки клас и тип са много по-изгодни.

Струва си да се припомни, че правителството на Гърция, с цел привличане на допълнителни инвестиции, е лишило статута на граничния район на много курортни райони. По този начин не е необходимо да получавате специално разрешение, преди да закупите имот в много атрактивни места.

Такава ситуация не може да бъде пренебрегвана от чуждестранните купувачи, които започнаха активно да купуват гръцки недвижими имоти.

Premier Realty Master е голяма и опитна компания, която продава голямо разнообразие от недвижими имоти в чужбина. Целта на нашата работа е да отворим за нашите клиенти най-широките възможности при закупуване на недвижими имоти във всяка страна, която е изгодна за инвестиции. Ние сме наясно с всички актуализации на чуждестранния пазар на недвижими имоти и също така запознаваме клиентите с всички текущи тенденции.

Premier Realty Master предлага качествена помощ и цялостна подкрепа за подбора и покупката на недвижими имоти в Гърция. Заслужава си да вземете тази уникална възможност и да купите желания имот на достъпна цена точно сега.

Публикувано: 20.07.2015

Региони

Разположение