bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Недвижими имоти на брега на морето в модерения комплекс "Sunny View Central"

Недвижими имоти на брега на морето в модерения комплекс "Sunny View Central"

"Sunny View Central" е модерен комплекс от затворен тип, който разположен съвсем близо до известния плаж Какао Бийч в Слънчев бряг. В същото време, в центъра на курорта, с многобройните му развлечения може да се стигне пеша. Комплексът се състои от две 6-етажни сгради, в които са представени 321 уютни и комфортни апартамента. Собствениците на автомобили ще могат да се възползват от охраняем паркинг. От прозорците се открива зашеметяваща гледка към морето и околността.

Въпреки близостта до туристическия център, престоя Ви тук ще е комфортен, благодарение на правилно избрания от вас адрес. Комплекса предлага ресторант, кафе, магазини, открити плувни басейни за възрастни и деца, допълнени с душ, джакузи, СПА-център, фитнес-зала – всичко това, за да се чувствате комфортно. Тук може да се живее през цялата година, докато се наслаждавате на домашна топлина през зимата и прохлада през лятото. Стаите са просторни и с функционални разпределения.

Най-добри условия за придобиване на апартамент в жилищия комплекс "Sunny View Central" предлага компанията Premier Realty Master. Нашите специалисти  не само ще Ви запознаят с подходящи предложения, но и ще окажат пълна подкрепа в избора и оформянето на сделката. Собствено жилище в един от най-добрите български курорти – това е мечта, която ще стане реалност в близко бъдеще.

Публикувано: 20.09.2018

Региони

Разположение