bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Комплекс "Sun Wave" на брега на морето – това е стил на европейски курорт

Комплекс "Sun Wave" на брега на морето – това е стил на европейски курорт

Разположен на първа брегова линия в курорта Свети Влас в комплекс "Sun Wave" - това е модерно и стилно жилище, в което има всичко необходимо за любителите на комфорта. Той представлява четири отделни блока, заобиколени от просторна територия. Обитателите задължително трябва да харесат прекрасна панорамна гледка, разкриваща се от прозорци и терасите, чист планински и морски въздух, атмосфера на уединение. На пет етажа с уютни мансарди, апартаменти проектирани за всеки вкус – от студия до двустайни апартаменти, с площ от 35 - 124 кв. метъра.

Тук са създадени всички условия, обитателите да се почустват заобиколени от уют през цялата година – инсталирана е система за отопление и климатизация, както и правилното разпределение на пространството, което ще позволи да се чувствате в домашна обстановка. Локация: в тих район – най-добрият избор за тези, които ценят спокойствие. При това до всички необходими магазини, места за забавления и градски организации може да се стигне бързо и лесно.

Декориран в съвременен европейски стил, луксозно обзаведена територия с басейн, паркинг, алеи и ландшафтен дизайнер, удобни разпределения на жилищата – всичко това са безспорни плюсове на комплекс "Sun Wave". Специалистите на фирмата Premier Realty Master предлагат да закупите имот във всяка точка на България, оказват пълна подкрепа и при избора на обекта, и в решаването на правни въпроси във връзка с изповядването на  сделка.

Публикувано: 21.03.2019

Региони

Разположение