bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Мелница 2" в Свети Влас – луксозен жилищен комплекс в традиционен стил

"Мелница 2" в Свети Влас – луксозен жилищен комплекс в традиционен стил

Любителите на море и европейско ниво на обслужване ще оценят жилищния комплекс "Мелница 2" в Свети Влас. Това е един от най-добрите курорти, известен с живописна гледка към залива и планината. Тази престижна постройка е изградена в традиционен български стил, в съчетание с модерен дизайн.

Сградата е на 6 етажа, разположена само на 250 метра от плажа и в близост до яхтеното пристанище, което е център за отдих и развлечения. За продажба се предлагат апартаменти за всеки вкус – студио с площ от 29 кв. м., двустайни и тристайни апартаменти (от 49 до 78 кв. м.). От прозорците и терасите се открива красива гледка към морето. Гаражите са разположени под земята, което създава допълнително удобство за живущите. Уютния, компактен комплекс ще се хареса на тези, които ценят тишината, чистият въздух и умерено спокойния ритъм на живот. Тук ще е комфортно не само през лятото, но и през цялата година, благодарение на системата за поддържане на температура в помещенията.

Добре поддържана територия, високо качество на жилищата, удобни разпределения в стаите – основните предимства на ЖК "Мелница 2". Специалистите на фирма Premier Realty Master ще ви помогнат да закупите апартамент на изгодна цена и в кратки срокове. И по най-бързия начин ще сбъднат мечтатата Ви за собствено жилищно пространство в България на брега на Черно море.

Публикувано: 21.06.2018

Региони

Разположение