bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
В Одеса ще се проведе семинар «Недвижими имоти в България»

В Одеса ще се проведе семинар «Недвижими имоти в България»

На 20 февруари в конферентната зала на хотел "Черно море" на улица "Ришельевская" Premier Realty Master  заедно с български партньори ще проведат еднодневен семинар по недвижими имоти в България.

Основните теми, които водещите  ще разкрият, ще се отнасят до основните тенденции на първичния и вторичния пазар на българските недвижими имоти. Ще научите за основните причини за нарастващия интерес на местните купувачи в недвижими имоти в България. Ще ви бъдат съобщени предимствата на закупуването на недвижими имоти точно в тази страна и ще обясни процедурата за покупка и продажба с всички характеристики и нюанси, както и запознаване с условията за получаване на разрешение за пребиваване и мултивиза.

Това събитие вече се проведе в Одеса и във връзка с високия интерес на украинците при закупуване на български недвижими имоти отново се провежда.

Особеностите на семинара "Недвижими имоти в България" е възможност посетителите да резервират обект, който харесват, както и да получават изгодни отстъпки.

Семинара е  безплатен по предварителна заявка по телефон 701-30 -90 или 094-953-60-90 или чрез онлайн регистрация. Повече подробности тук

Публикувано: 22.01.2016

Региони

Разположение